Airsoft proberen September Aktie - Paintball Jungle Amsterdam - Paintball Jungle Amsterdam

Airsoft proberen September Aktie

Kom extra voordelig Airsoft proberen in september

Heeft u al eens paintball gespeeld bij Paintball Jungle? Dan is u vast opgevallen dat we ook erg actief zijn met Airsoft. Misschien werd u al wat nieuwsgierig. Misschien kriebelde het een beetje om Airsoft eens een keer te proberen….

Grijp nu uw kans en kom op een vrijdagavond of een hele zondag proeven wat Airsoft inhoud. We bieden u dan de kans om extra voordelig kennis te maken met deze mooie sport.

Speel met en tegen beginnende en gevorderde airsoft spelers in 2 teams.

U krijgt een complete uitrusting* ter beschikking en maar liefst 2000 shots !!

De kosten voor een vrijdagavond zijn 25 euro p.p.
De kosten voor een zondag zijn 35 euro p.p. 

 Wat is airsoft?

Airsoft is een militaire simulatie sport tussen twee of meerdere teams. Deze teams nemen het een hele dag/dagdeel tegen elkaar op in een fictieve strijd. Airsoft lijkt redelijk veel op paintball maar er wordt meer focus gelegd op realiteit. De kleding, de omgeving en de wapens zien er realistischer uit.

Airsoft wordt gespeeld met replica’s van echte wapens. Het uiterlijk komt vaak exact overeen met wapens die gebruikt worden in het leger, politie-eenheden of terroristen over de hele wereld. Er zijn dus veel verschillende replica’s die gebruikt kunnen worden met ieder zijn eigen upgrade mogelijkheden. Deze upgrades kunnen verschillen tot een demper, scope of andere onderdelen in het replica voor betere prestaties.

De replica’s vuren natuurlijk geen echte kogels. Dan zouden de meeste mensen maar één keer airsoft kunnen spelen. Er wordt gespeeld met kleine balletjes genaamd BB’s. Deze zijn meestal biologisch afbreekbaar zodat je deze gewoon buiten kan gebruiken.

Wat zijn de eisen om hieraan deel te nemen?
– 18 jaar of ouder
– eerlijkheid (bij airsoft heb je geen verfvlek bij een hit)

Wat zit er in dit pakket?

U krijgt van ons een complete uitrusting bestaand uit:

  • Camouflage overall
  • Battlevest
  • Gezichtsbescherming
  • Replica
  • 2000 shots

 

 

Klik op de button om te reserveren. Kies in het formulier voor ‘Airsoft SKIRM’ en kies de datum waarop u wilt komen spelen. Alvast veel plezier!

Klik hier om direct te reserveren!

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf