Kennismakingsactie - Paintball Jungle Amsterdam - Paintball Jungle Amsterdam

Kennismakingsactie

U bent op deze speciale pagina gekomen via een persoonlijke uitnodiging. Begin dit jaar heeft u ons bezocht op een alternatieve locatie in recreatiegebied Spaarnwoude. Inmiddels beschikken wij over een spectaculaire, nieuwe locatie met 12 verschillende speelvelden. Ook kunnen wij u op deze nieuwe locatie ongekende faciliteiten aanbieden. De gezellige Jungle Bar – Restaurant, het hoofdgebouw met onder andere kleedkamers, douches, toiletten, de wapenkamer en eigen wasserette: het is allemaal te vinden op deze nieuwe locatie.

De nieuwe locatie, te vinden direct achter het station van Wormerveer, is makkelijk bereikbaar per zowel auto als Openbaar Vervoer. Vanaf de ring Amsterdam rijdt u in 10 minuten filevrij naar de locatie en parkeert u gratis bij het station. Een wandeling van slechts 5 minuten brengt u naar het nieuwe Paintball Jungle. Per trein zijn wij rechtstreeks te bereiken vanuit onder andere Amsterdam, Alkmaar, Delft en Utrecht. Na aankomst is het slechts 1 minuut lopen naar ons terrein.

Als organisator van een groep die ons bezocht heeft in Spaarnwoude, hebben wij u benaderd met een uniek aanbod. Graag nodigen wij u en de groep deelnemers uit om GRATIS kennis te maken met ons nieuwe paintball park! Wij bieden u een compleet verzorgt paintball arrangement aan, inclusief 100 paintballs. Deze aanbieding loopt tot 1 maart 2013 en u kunt zelf bepalen wanneer u ons wilt bezoeken. U bent van harte welkom op doordeweekse dagen, maar ook in de weekenden. Wilt u het spectaculaire avondpaintball proberen op de verlichte speelvelden? Boek dan een uitje in de avonduren.

Neem een kijkje op onze uitgebreide website. Hier vindt u onder andere foto’s van de verschillende speelvelden en faciliteiten.

Direct reserveren

Hebt u een datum geprikt en wilt u reserveren? Maak dan gebruik van het onderstaande reserveringsformulier. Heeft u vragen tijdens het plaatsen van de reservering? Bel dan onze hotline: 020 – 613 11 29.
(De aanbieding is niet  geldig icm andere aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid. U kunt alleen van deze aanbieding gebruik maken wanneer u via onderstaand formulier reserveert.)

 


  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

    De reservering moet plaats vinden voor 1 maart 2013.
  • :

  • U kunt gratis boeken voor het aantal personen waarmee u ons begin dit jaar ook heeft bezocht op de alternatieve locatie. Iedere extra deelnemer is natuurlijk van harte welkom. Hiervoor berekenen wij de normale prijs van € 27,50 per persoon.
  • Gebruik hiervoor dezelfde gegevens als uw boeking begin dit jaar. Zo kunnen wij nagaan of u recht heeft op de gratis toegangskaarten!

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf