The Adventure Continues! - Paintball Jungle Amsterdam - Paintball Jungle Amsterdam

The Adventure Continues!

The Adventure Continues aanbieding

 

Spectaculaire aanbieding voor iedereen die extra lang wil genieten van ons spectaculaire paintballpark! Wij bieden deze periode een geheel verzorgt middag- en avondvullend programma inclusief eten.

 

The Adventure Continues bestaat uit:

15: 00 uur Aankomst bij Paintball Jungle

Ontvangst in de gezellige Jungle Bar. Dan omkleden en uitrustingen in ontvangst nemen . Aansluitend een spel- en veiligheidsinstructie

15:30 uur The Adventure Starts

Iedere deelnemer krijgt een complete paintball uitrusting bestaande uit een camouflage overall, full-face masker en een professioneel paintballwapen. Daarnaast krijgt iedere deelnemer 100 paintballs. Er worden verschillende games gespeeld van elk 15 minuten op verschillende speelvelden. Wij beschikken in totaal over 12 verschillende speelvelden en in de middag spelen jullie op de speelvelden die nog niet voorzien zijn van verlichting.

 17:00 uur Dinner is served

Na een middagje spelen zal iedereen wel trek hebben! Daarom serveren wij in de verwarmde Jungle Bar één van onze heerlijke specialiteiten. Deze plate service bestaat uit huis gemarineerde spareribs en een flinke portie handgemaakte friet. Daarbij serveren wij een salade en verschillende sausjes.

 18:00 uur The Adventure Continues

Na het eten gaat het avontuur verder! Inmiddels branden de lampen boven 8 van onze speelvelden. Iedere deelnemer krijgt een reload van 100 paintballs om de rest van de avond mee te kunnen spelen. Nieuwe missies op nieuwe speelvelden en de verlichting zorgt voor een nieuwe speelervaring! Er kan worden gespeeld tot 22:00

 

Na afloop en een warme douche is er nog voldoende gelegenheid om na te borrelen in onze gezellige Jungle Bar met een verschillende bieren en een ruim assortiment gedistilleerd. Darten, poolen, tafelvoetbal en andere games behoren tot de mogelijkheden.

 

Kosten: Normaal :

  • Rookie Package met 100 balletjes = 27,50
  • 100 extra balletjes = 10,-
  • Spare ribs Plate service = 15,-

Totaal  €52,50 AANBIEDING NU slechts : 37,50

 

Het Bovenstaande genoemde tijden is een voorbeeld, u kunt uw eigen tijden invullen
Dit arrangement is dagelijks te boeken vanaf 10 personen.

Klik hier om direct te reserveren!

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf