Paintball bedrijfsuitje bij Paintball Jungle - Paintball Jungle Amsterdam

Paintball bedrijfsuitje

Organiseer een spectaculair paintball bedrijfsuitje bij Paintball Jungle

De organisatie van een paintball bedrijfsuitje start met het vinden van een geschikte locatie. Paintball Jungle, op slechts 15 minuten van Amsterdam, organiseert al 20 jaar professionele paintball bedrijfsuitjes. Op onze nieuwe locatie speelt u paintball op 12 verschillende gethematiseerde speelvelden, maakt u gebruik van uitgebreide faciliteiten als kleedkamers, douches en aparte toiletten en vertoeft u voor en na de activiteit in onze gezellige Jungle Bar met professionele keuken en groot terras.

Wat beleeft u tijdens een paintball bedrijfsuitje?

Bij aankomst bij Paintball Jungle wordt u opgevangen door uw eigen begeleider. Hij is tijdens uw gehele paintball bedrijfsuitje uw aanspreekpunt en zorgt ervoor dat alles naar wens verloopt. In onze grote bezoekersruimte , waar u onder andere kleedkamers, douches en toiletten vindt, krijgt u een camouflage overall, een masker en een semi-automatisch paintballwapen. Nadat u bent omgekleed krijgt u van uw begeleider een korte spel -en veiligheidsinstructie. Aansluitend gaat u richting de schietbaan waar u eerst rustig kunt oefenen op verschillende doelen. Wanneer iedereen kennis heeft gemaakt met zijn of haar uitrusting gaat u richting de gethematiseerde speelvelden waar u verschillende paintball bedrijfsuitje missies gaat spelen.

Paintball bedrijfsuitje met een missie!

Wanneer u een bedrijfsuitje organiseert, heeft dit vaak een bepaald doel. Een gezellig en ontspannen dagje uit, een teambuildingsdag, het elkaar beter leren kennen: zomaar een paar aanleidingen. Tijdens een paintball bedrijfsuitje kunnen wij hier voor u op inspelen. Op onze verschillende speelvelden spelen wij tijdens uw arrangement diverse missies en opdrachten. Dat varieert van het innemen van een brug, het veroveren van een vlag of het overmeesteren van een fort. Ieder speelveld heeft zijn eigen unieke inrichting en elk spel vraagt een andere strategie. U en uw collega’s worden zo uitgedaagd om met elkaar samen te werken. Door samen een strategie te bepalen, tijdens het spel te communiceren en door samen te werken kunnen deze missies tot een goed einde worden gebracht.

Maak uw bedrijfsuitje compleet

Paintball Jungle beschikt naast 12 spectaculaire velden over een prachtige bar – restaurant met professionele keuken. Bij mooi weer kunt u genieten op een groot terras, binnen kunt u terecht langs te grote ‘team tafels’ of in de gezellige lounge hoek. U kunt bij Paintball Jungle kiezen uit verschillende BBQ menu’s. Deze worden door onze kok bereid op een originele houtskoolgrill: een omgebouwde Volkswagenbus. Bij onze bar kunt u terecht voor een breed aanbod van frisdranken, een getapt biertje of wijn.
Voor diegenen met een lekkere trek hebben wij onze kleine kaart, met onder andere vers belegde broodjes, patat, warme snacks en een bittergarnituurtje.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in het organiseren van een paintball bedrijfsuitje bij Paintball Jungle? Vraag dan hieronder direct vrijblijvend een offerte aan. Ook wanneer u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee om het ideale programma samen te stellen dat aansluit op uw wensen en budget.

Wilt u liever eens langskomen? Ook dat is geen probleem, de koffie staat klaar. Wij laten u graag kennis maken met onze locatie.

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf