Bereikbaarheid 23 en 24 maart - Paintball Jungle Amsterdam - Paintball Jungle Amsterdam

Bereikbaarheid 23 en 24 maart

20 maart 2013 | Door Tony Zoomer |

Bezoekt u komend weekend, 23 of 24 maart, Paintball Jungle? Het station van Wormerveer, waar wij direct achter liggen, wordt op dit moment verbouwd. Komend weekend zijn er grote werkzaamheden gepland, waardoor wij u graag voorzien van wat extra informatie.

Bereikbaarheid per auto

Paintball Jungle is gewoon bereikbaar. Maar doordat er veel mensen van ProRail aan het werk zijn,  zullen de parkeerplaatsen wat voller dan normaal zijn. Neem daarom onze routebeschrijving mee. Hierop staan alle parkeerplaatsen in de omgeving aangegeven.

Bereikbaarheid per Openbaar Vervoer

Hoewel er geen treinen rijden, is Paintball Jungle gewoon bereikbaar per Openbaar Vervoer. NS zet namelijk bussen in en zo kunt u makkelijk richting Station Wormerveer komen.

Plan uw reis van te voren op de website van de NS.

Bereikbaarheid van het park

Paintball Jungle bevindt zich direct naast het Station van Wormerveer. Normaal gesproken zijn wij bereikbaar via het station, maar deze is vanwege werkzaamheden gesloten. Vandaar dat wij een gratis pendeldienst inzetten. U wordt met een busje bij het water afgezet en maakt een kort ritje met de boot naar Paintball Jungle. Zo maken we van de nood een deugd!

Een medewerker van Paintball Jungle vangt u op bij het Tinq pompstation, direct naast het station van Wormerveer. Vanaf daar zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk op onze locatie terecht komt. In de bijlage treft u een kaartje aan waarop deze verzamelplaats wordt aangegeven.

Problemen?

Bent u onderweg en kunt u het even niet vinden? Geen probleem, wij zijn telefonisch bereikbaar en helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via nummer 020-6131129.

Comments are closed.

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf