Vier dit jaar de Burendag bij Paintball Jungle - Paintball Jungle Amsterdam

Burendag

Burendag bij Paintball JungleVorig jaar deden we het al voor onze eigen ‘buurt’, maar nu organiseren we iets voor IEDEREEN die met zijn of haar buurt iets speciaals wil doen tijdens de Burendag!

Op zaterdag 21 september is het weer Burendag, een initiatief van Douwe Egberts en het Oranjefonds. Doel van deze dag is om buren samen te brengen en elkaar op een andere manier te leren kennen.

Paintball Jungle biedt iedereen de mogelijkheid om op deze dag extra voordelig een buurtactiviteit te komen doen!

Paintballen tijdens de burendag

Op zaterdagavond 21 september kun je met je buren terecht voor een te gek paintball arrangement en voor een speciale Burendag prijs.

Je kunt reserveren vanaf 18:00 uur en er kan gespeeld worden tot 22:00 uur. Dat geeft je gelijk de kans om onze verlichte speelvelden uit te proberen!

Je kunt kiezen uit twee varianten:

1. Met de hele buurt!

  • Geschikt voor personen tussen 8 en 88 jaar!
  • Inclusief camouflagepak, masker, speciaal pump action wapen (ook geschikt voor kinderen!) en 50 paintballsNeem contact op
  • Gratis koffie, thee en limonade.
  • Te boeken vanaf 10 personen.

2. Vanaf 16 jaar

  • Voor deelnemers vanaf 16 jaar.
  • Inclusief camouflagepak, masker, semi-automatisch paintballwapen en 50 paintballs.
  • Gratis koffie en thee.
  • Te boeken vanaf 10 personen.

Welke variant je ook kiest, de kosten zijn slechts  € 15,00 per persoon!

Alleen komen kijken?

Zijn er buren die wel gezellig mee wille, maar alleen om te kijken? Geen probleem! We hebben een groot terras, overdekte tribune en natuurlijk de gezellige Jungle Bar. De speelvelden zijn voorzien van veilige netten, dus aan de rand van de speelvelden kun je perfect de spelers aanmoedigen! En natuurlijk staat ook voor het de koffie klaar!

Komen jullie ook eten?

Willen jullie er met de buurt helemaal een compleet uitje van maken? Kom dan voordat jullie gaan paintballen eerst lekker BBQ-en! Onze No Nonsense BBQ bestaat uit 4 verschillende soorten vlees, een luxe salade, stokbrood, kruidenboter en sausjes. Normaal kost deze BBQ € 15,00 per persoon. Tijdens het speciale Burendag arrangement betaal je slechts € 10,00 per persoon!

Klik hier om direct te reserveren!

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf