De Jungle Bar van Paintball Jungle - Paintball Jungle Amsterdam

De Jungle Bar

Bij aankomst meldt u zich aan in onze gezellige Jungle Bar. Dit is een verwarmde, vaste bezoekersruimte die gezellig is ingericht met een lange bar, een grote loungeset en verschillende lange groepstafels. De Jungle Bar biedt plaats aan zo’n 150 personen.

Aan de bar kunt u terecht voor een breed assortiment drankjes. Natuurlijk vindt u er een ruime keuze aan verschillende soorten fris-, sport en energiedranken. Maar u kunt er ook terecht voor een heerlijk koud biertje of een wijntje.

Het terras

Bij mooi weer kunt u genieten van ons grote terras. Ook hier hebben wij verschillende grote picknicksets staan die genoeg ruimte voor u en uw groep biedt. Om even uit te blazen aan het einde van de dag kunt u ook gebruik maken van de gezellige loungeset, gesitueerd rondom een grote haard.​

Bekijk onze complete foto gallerij

De kleine kaart

Voor de lekkere trek en een snelle hap kunt u ook terecht in de Jungle Bar. Hier kunt u van genieten in één van de pauzes tijdens uw activiteit. Een patatje, kroket of frikandel behoort tot de mogelijkheden, maar ook een vers gemaakt broodje of een warme snack zoals een sausijzenbroodje.

Klik hier voor het complete overzicht.

Diverse menu’s en buffetten

Om uw dagje uit helemaal compleet te maken, kunt u voor, tijdens of na uw activiteit ook één van onze uitgebreide menu’s boeken. In een oude volkswagenbus hebben wij een originele houtskool barbecue gemaakt. Hierop bereid onze kok de heerlijkste vleesspecialiteiten. U kunt bij Paintball Jungle kiezen uit diverse menu’s in verschillende prijsklassen. Zo is er altijd een menu dat aansluit op uw wensen en budget.

Klik hier voor het uitgebreide menu!

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf