De vernieuwingen van Paintball Jungle - Paintball Jungle Amsterdam

De vernieuwingen van Paintball Jungle

Paintball Jungle Amsterdam is verhuisd naar een nieuwe locatie! Na 20 jaar in het Westelijk Havengebied van Amsterdam onze activiteiten te hebben aangeboden, zijn wij nu neergestreken o een geheel nieuwe en spectaculaire locatie.

Het nieuwe park is gevestigd in Wormerveer, nog geen 15 minuten van de Ring A10 van Amsterdam. Wij hebben voor deze locatie gekozen omdat wij nu onze bezoekers kunnen ontvangen op een plek waar wij van alle faciliteiten voorzien zijn. De ouderwetse en bekende Paintball Jungle sfeer is natuurlijk behouden gebleven, maar daar zijn een hoop verbeteringen bij gekomen.

Wat zijn de vernieuwingen van Paintball Jungle?

Op de nieuwe locatie hebben we veel, lang gekoesterde wensen in vervulling laten gaan. Hierdoor kunnen wij u op een manier ontvangen waar wij lang naar gestreefd hebben, maar die op de oude locatie in Amsterdam helaas nooit mogelijk waren.

Een greep uit de verbeteringen:

 • een vast hoofdgebouw met kleedkamers, douches en vaste toiletten;
 • de nieuwe Jungle Bar, een gezellige bar – lounge met een breed assortiment fris –en sportdranken, een biertap en wijn;
 • in de (verwarmde) Jungle Bar diverse groepstafels en lounge banken waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook tijdens koud of regenachtig weer;
 • een professionele keuken. U kunt dus vanaf nu ook bij ons terecht voor een patatje, warme snacks en vers belegde broodjes;
 • een groot, bestraat terras met grote picnick tafels, een lounge plaats en grote buiten haard;
 • een grote tribune met zicht over diverse speelvelden;
 • wederom een ruim aanbod van verschillende, gethematiseerde paintball –en lasergames speelvelden. Elk speelveld heeft een eigen uitstraling en inrichting. Hierdoor speelt u iedere missie in een andere omgeving, net zoals u dat gewend was op onze oude locatie in Amsterdam. Populaire thema’s, zoals het Kannibalendorp en het Fort, zijn in een nieuwe, verbeterde versie gerealiseerd. Daarnaast zijn er diverse nieuwe thema’s ontwikkeld, zoals een vissersdorp op palen of een brug dwars door niemandsland.
 • verschillende verlichte speelvelden. Wij bieden op de nieuwe locatie in Wormerveer nu iedere avond de mogelijkheid om ’s avonds te komen spelen, het gehele jaar door. We hebben namelijk diverse speelvelden voorzien van vaste verlichting.
 • makkelijker bereikbaar. Omdat onze locatie net buiten Amsterdam ligt, heeft u veel minder te maken met files. Bovendien ligt de nieuwe locatie direct naast het NS Station van Wormerveer. Vanaf het perron is het slechts 1 minuut lopen naar Paintball Jungle. Dus ook per Openbaar Vervoer zijn wij nog makkelijker te bereiken.

Wat is hetzelfde gebleven?

Paintball Jungle is op de oude locatie in Amsterdam niet voor niets uitgegroeid tot één van de populairste locatie om te paintballen in Nederland. Daarom hebben we veel zaken ook hetzelfde gelaten.

 • Nog steeds onbeperkte speeltijd tijdens al onze paintball arrangementen. U bepaald uw eigen tempo, heeft voldoende tijd om tussen de games even pauze te houden en u heeft de mogelijkheid om alle speelvelden te bezoeken;
 • U wordt niet samengevoegd met andere groepen. Bij al onze standaard paintball en lasergames arrangementen wordt u nooit gemixt met andere groepen. Wij verdelen uw groep in twee teams die het tegen elkaar gaan opnemen in de verschillende missies en opdrachten;
 • Gezellige BBQ plaats met originele houtskool grill. Ook de oude Volkswagenbus die diende als BBQ op de oude locatie, heeft in Wormerveer een nieuw plaatsje gekregen. Door de opknapbeurt is hij weer in volle glorie te bewonderen. Natuurlijk bereiden wij onze menu’s nog steeds op houtskool, want dat is toch het lekkerste!

Wilt u ook de nieuwe Paintball Jungle komen beleven? Bekijk dan onze paintball –en lasergames arrangementen en boek vandaag nog. U bent van harte welkom!

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf