Paintball Jungle is aanwezig op Firstlook - Paintball Jungle Amsterdam

Paintball Jungle op Firstlook

 

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober vindt in de Jaarbeurs Utrecht hét game evenement van Nederland plaats. Tijdens ‘Firstlook‘ presenteren diverse grote game merken hun nieuwste games en gadgets. Maar ook wij zijn daar aanwezig! Maak kennis met de ‘real life gaming’ experience die wij op onze unieke paintball -en lasergames locatie bieden. Op onze park aan de rand van Amsterdam kun je terecht op 12 verschillende speelvelden die zo uit bekende games gehaald zouden kunnen worden.

Diverse acties

Een bezoek aan onze stand, die je direct naast de ‘main stage’ vindt, is echt de moeite waard. Ga op de foto met onze Jungle Babes en paintball gear. Maar je kunt ook mee doen aan onze ‘Guess & Win Contest’. Doe je mee aan deze wedstrijd, dan heb je ALTIJD PRIJS! En als hoofdprijs geven wij een volledig verzorgt paintball arrangement weg voor jou en 9 vrienden!

Bewaar je toegangskaartje!

Ga je naar Firstlook? Zorg er dan in ieder geval voor dat je je toegangskaartje bewaard! Kom je namelijk een keer paintballen bij Paintball Jungle, dan ontvang je in ieder geval een GRATIS SNACK MENU op vertoon van je kaartje. Dit menu bestaat een broodje hamburger, een patatje met saus naar keuze en een drankje.

We zien je graag op 6 of 7 oktober bij Firstlook in de Jaarbeurs Utrecht!

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf