Food Quiz - Paintball Jungle Amsterdam - Paintball Jungle Amsterdam

Food Quiz

Gezellig Quizen en ETEN !

Ideaal voor Bedrijfsuitjes en grotere groepen. In combinatie met onze outdoor activiteiten te boeken of als op zich zelf staand evenement!

Onze FOODquiz is een compleet verzorgd diner met minimaal 5 gangen. De FOODquiz kan individueel of in teams worden gespeeld. Er kan uit verschillende landen thema’s worden gekozen en de vragen gaan natuurlijk over het eten en het betreffende land. De FOODquiz duurt 2 tot 2,5 uur en niemand gaat weg met een lege buik. Deze Diner variant is geschikt voor volwassenen en kan van af minimaal 20 personen worden gereserveerd.

Spaans Mexicaans
Grieks Indonesisch
Italiaans Frans
Surinaams All over the world (gerechten uit verschillende landen)
Hollandse pot  


 

Deelname kosten is 27,50 pp.

Kosten zijn uiteraard inclusief de 5 gangen waar de vragen over gaan maar ook inclusief brood & smeersels en andere eventuele bij behorende delicatessen.
Op verzoek kunnen thema’s aangepast of eigen ideeën worden verwerkt om aansluiting te maken bij uw feest of gelegenheid.
De FOODquiz is zeer geschikt voor grotere groepen die eens iets anders willen en het diner kan binnen of buiten plaats vinden en indien gewenst incl. BBQ mogelijkheden.

Voor meer vragen of wensen belt u onze HOTLINE 020-6131129

Klik hier om direct te reserveren!

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf