Ga aan de slag tijdens de graffiti workshop - Paintball Jungle Amsterdam

Graffiti Workshop

logo-graffiti-workshop

Ontdek de Street Artist in jezelf!

Het park van Paintball Jungle biedt voldoende ruimte voor diverse leuke workshops en wij introduceren nu een te gekke nieuwe groepsactiviteit: de Graffiti Workshop.

Onder leiding van een ervaren street artist, die zijn strepen ruimschoots verdiend heeft in de ‘scene’, krijgt jullie groep een inkijkje in de grondbeginselen van deze bijzondere kunstvorm.

Na een stukje theorie en uitleg over de verschillende ‘cans’ en ‘caps’ (de professionele spuitbussen en spuit mondjes van de street artist) gaan jullie zelf aan de slag. Daarbij wordt je bijgestaan door middel van praktische tips. Einddoel is natuurlijk om een prachtig kunstwerk op te leveren aan het einde van de workshop!

Verschillende objecten

Maar waar ga je je kunstwerk op maken tijdens de Graffiti Workshop? Daarvoor heb je verschillende mogelijkheden:

Optie 1: The Hall of Fame

Langs het hoofdveld van Paintball Jungle en in het zicht van het terras loopt een lange muur, onze eigen ‘Hall of Fame’. Wij reserveren een stuk muur waarop jij en je groep je eigen graffiti kunst stukje kunt sprayen. Jullie krijgen volledig de creatieve vrijheid en mogen dus maken wat je wilt. Gaat het om een vrijgezellenfeest? Zet dan de naam van de bruid als unieke liefdesdeclaratie. Een bedrijfsuitje? Spray met z’n allen het bedrijfslogo in graffiti stijl! Ieder ‘Hall of Fame’ object blijft tevens gegarandeerd een maand staan. Een sterk staaltje ‘unieke reclame’* dus!
Maar let op! Er is maar beperkt ruimte, dus reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.

*) Met je bedrijf geweest en jouw logo of slogan langer dan één maand tonen aan de bezoekers van Paintball Jungle? Informeer dan naar de mogelijkheden en kosten om langer te blijven staan!

Optie 2: Een zelfstandig kunstwerk

Binnen deze optie krijgt iedere deelnemer een houten plaat van 1 x 1 meter. Hierop kan hij of zij volledig los gaan in creativiteit. Bovendien kan iedere deelnemer de plaat meenemen als aandenken.

Optie 3: Gezamenlijke banner om mee te nemen

Wel een gezamenlijk graffiti kunstwerk willen maken, maar ook iets tastbaars mee willen nemen? Kiezen voor deze derde optie waarbij je gezamenlijk een grote banner gaat bespuiten. Jullie voorzien de banner met een prachtige graphic en nemen hem aan het einde van de graffiti workshop mee naar huis. Een te gek decoratie idee voor op het werk, club huis of tijdens een bruiloft. En natuurlijk een spectaculair aandenken.

Kosten Graffiti Workshop

U kunt de graffiti workshop dagelijks boeken. In het kort:

  • Te boeken vanaf 10 personen
  • Kies uit één van de 3 verschillende opties om je kunstwerk op te maken
  • Je wordt begeleid door een professionele Street Artist
  • Inclusief alle materialen
  • Duur: 3 uur

Klik hier om direct te reserveren!

Foto’s Graffiti Workshop

Natuurlijk hebben wij zelf eerst getest hoe leuk zo’n Graffiti Workshop nou is. Het uitje is door ons personeel in ieder geval 100% Paintball Jungle approved!
Bekijk hieronder foto’s van onze eigen workshop:

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf