Oktober Halloween maand - Paintball Jungle Amsterdam

Halloween

28 Oktober : Halloween Spooktocht

TERROR ISLAND

Een sensationele SPOOKTOCHT dwars door ons 8,5 hectare grote terrein met tal van spookhuizen, griezels, effecten en genoeg spanning voor het hele gezin.

Introductie:

Speciaal voor Halloween wordt ons terrein volledig ingericht met een aantal spectaculaire spookhuizen en griezel zone’s ! Tijdens een 1,5 uur durende wandeltocht dwars door het terrein waan je je in een andere wereld, met tal van spannende momenten en live actors die er alles aan doen om je ouderwets de stuipen op het lijf te jagen!website_afb_halloween
1,5u. wandelen & griezelen over 8,5 Hectare terrein met 3 spookhuizen en 8 gethematiseerde griezel zone’s.
De tocht begint dwars door de ZOMBIE GEVANGENIS en vervolgens buiten langs het Spinnenpad naar het ZIEKENHUIS. Op weg naar het SLACHTHUIS moet je eerst nog door een Spooky Jungle, de vervloekte Barakken en langs een angstaanjagend Fort!
Als je weer een beetje bent bijgekomen beland je opeens midden in het Freaky Circus en de Ghost Town om vervolgens de weg kwijt te raken in het behekste Doolhof. We zijn inmiddels menig bezoeker kwijt geraakt in het doolhof en helaas daarna ook wel wat in het kannibalen dorp aan het eind.
HALLOWEEN GRIEZEL TOCHT 28 OKT. 2017
Deelnemen is mogelijk vanaf 12 jaar en ouder. ( van 12 tot 15 alleen onder begeleiding) De tocht kan vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur gelopen worden en duurt ongeveer 1,5 uur.

Starttijden zijn :

halloween-contact

 • 19.00u.
 • 19.30u.
 • 20.00u.
 • 20.30u.
 • 21.00u.
 • 21.30u.
 • 22.00u.


Bij tijdige reservering kunt u zelf een favoriete tijd kiezen!
Dit is een uniek evenement waarbij u in kleine groepjes over het gehele terrein van ruim 8 hectare langs en door talloze gebouwen, huisjes, bosjes, rietvelden, forten, bunkers, enz. wandelt en griezelt.
Hoewel de tocht wordt georganiseerd door Paintball Jungle en op het Paintball Terrein plaatsvindt heeft dit niets met Paintball te maken ! Er wordt dus niet geschoten en er zijn geen Paintball Groepen op deze avond!

DOE MEE !

Ben jij in voor een unieke activiteit met een gezonde dosis spanning, inspanning en na afloop een gezellige ontspanning ?
Deelnemen kan vanaf 12 jaar en ouder !
De tocht is voor Jong en Oud geschikt. Neem oude schoenen of wandelschoenen mee en indien nodig een paraplu of regenjack.

Voorafgaand aan dit avontuur is er een mogelijkheid om in sfeer te eten!
Onze HUIS- DJ zorgt na afloop voor de juiste GOOD-VIBRATIONS om de laatste paniek & angst aanvallen te doen vergeten.

 • Deelname kosten : 15,00 p.p.
 • Aanvang : 19.00, 19.30, 20.00, 20.30, 21.00, 21.30, 22.00u.
 • Eventueel eten van : 17.00u tot 22.00u
 • Eventueel drinken tot : 01.00u

Meer informatie

Bestel uw kaarten

EXTRA AANBIEDING:

 • Overdag PAINTBALL + Avond GRIEZELTOCHT voor : 37,50 p.p.

Trailer 2016

Sfeer impressie Halloween bij Paintball Jungle 2016

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf