Jaag op zombies tijdens de Halloween Thema Avond - Paintball Jungle Amsterdam

Halloween Thema Avond

Op zaterdag 27 oktober organiseert Paintball Jungle een unieke Halloween thema avond: een spectaculaire spooktocht, dwars door onze 35.000 m2 tellende locatie in Wormerveer. Tijdens een 2 uur durende tocht worden de deelnemers meegenomen in een  angstaanjagend verhaal, waarbij men onder andere jacht maakt op ‘real life zombies’!

Het verhaal

Het terrein waar wij ons bevinden is eigendom van de ‘Umbrella Coörporation’. Dit bedrijf, dat voor het Ministerie van Defensie werkt, voerde hier geheime experimenten uit op soldaten. Doel was om gewone soldaten om te vormen tot zogenaamde ‘supersoldaten’. Men dacht dat dit te bereiken was door ze bloot te stellen aan een experimenteel gas. Maar dat ging verschrikkelijk mis….

 

Inmiddels is het terrein van de Umbrella Coörporation afgegrendeld van de buitenwereld. De soldaten die zijn blootgesteld aan het gas zijn veranderd in bloeddorstige zombies die maar één doel hebben: zoveel mogelijk zombiesoldaten aan hun troepen toevoegen door ze te besmetten met of het gifgas of door een beet. Op het terrein bevindt zich een laatste voorraad van het gas, wat de wetenschappers in hun paniek om het terrein te ontvluchten achter hebben gelaten. Om te voorkomen dat de zombies het terrein weten te verlaten en dat het experimentele gifgas nog meer onschuldige slachtoffers maakt, moet er actie ondernomen worden!

 

Wij zijn op zoek naar onverschrokken helden die, als onderdeel van een elite team, deel willen nemen aan een ongekend spannende missie. Doel is om de bloeddorstige zombiesoldaten uit te schakelen en de laatste voorraad van het gifgas op te sporen. Alleen dan kan de opmars van de Jungle Zombies gestopt worden.

 

Dus denk jij dat je het in je hebt om op missie te gaan op het terrein van de Umbrella Coöporation? Meldt je dan snel aan voor de missie op zaterdagavond 27 oktober.

Het Halloween arrangement

De Halloween Thema avond start vanaf 19:00 uur en begint men met een drankje in de Jungle Bar. Na een korte instructie van de begeleider, die ook met u mee gaat tijdens de tocht, maakt u zich klaar. Elk kwartier zullen de groepen van maximaal 10 deelnemers het basiskamp verlaten (na het plaatsen van uw reservering hoort u hoe laat uw groep ingepland staat om te vertrekken. Aan de hand daarvan wordt dan ook uw starttijd bepaald).

Iedere deelnemer krijgt een speciale uitrusting, bestaande uit een camouflage overall, masker, paintballwapen en 200 paintballs. Het paintballwapen gebruikt u om de zombies, die over het terrein zwerven, van het lijf te houden. Daarnaast ontvangt het team als extra’s zaklampen, hoofdlampen, een landkaart en een portofoon.

  • Datum: zaterdagavond 27 oktober
  • Tijd: vanaf 19:00 uur (na bevestiging van uw reservering ontvangt u de exacte aanvangstijd)
  • Minimum aantal: 2 personen
  • Inclusief: uitrusting, 200 paintballs & welkomsdrankje
  • Te boeken vanaf 16 jaar

Kosten: € 34,50 per persoon

Klik hier om direct te reserveren!

Halloween catering

Maak uw Halloween thema avond helemaal compleet door deze te combineren met een heerlijke BBQ. Wij bereiden dit uitgebreide buffet op onze originele houtskool grill en reserveren een tafeltje voor uw in onze Jungle Bar. Dit BBQ buffet bestaat uit 5 verschillende soorten vlees, 2 salades, stokbrood, kruidenboter en verschillende sausjes.

  • Start BBQ buffet: 18:00 uur
  • Te boeken vanaf 10 personen

Kosten: € 20,00 per persoon

Na de tocht kunt u in de verwarmde Jungle Bar natuurlijk terecht voor een lekker drankje, diverse snacks of een bittergarnituur. Zo sluit u de Halloween thema avond helemaal in stijl af!

  • Frisdranken: € 2,00
  • Bier en wijn: € 2,50
  • Bittergarnituur: € 5,00

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf