Vier je vetste kinderfeestje ooit! - Paintball Jungle Amsterdam

Kinderfeestje

Ben jij op zoek naar het coolste kinderfeestje in Amsterdam? Kom dan paintballen of lasergamen op het spannendste avonturenpark van Nederland! Wij bieden verschillende kinderfeestje arrangementen om jouw verjaardag te vieren.

Lasergames kinderfeestjeLasergamen: het kinderfeestje voor kids vanaf 8 jaar

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen met hun kinderfeestje komen lasergamen in de buitenlucht. Tijdens zo’n outdoor lasergames verjaardagsfeestje krijg je een camouflagepak, een licht gewicht lasergun om mee te schieten en een draadloze hoofdband. Dus geen ongemakkelijk harnas met allerlei snoeren! Bij Paintball Jungle beschikken wij over verschillende speelvelden, telkens weer heel anders ingericht. Tijdens je kinderfeestje bezoek je verschillende speelvelden en krijg je iedere keer weer een andere opdracht.

Verschillende lasergame arrangementen

Je kunt iedere dag terecht voor een spectaculair lasergames kinderfeestje. Je moet dan met minimaal 10 kinderen zijn. We verdelen de groep in twee teams die het tegen elkaar gaan opnemen. Je wordt dus niet samengevoegd met andere groepen. Dit kinderfeestje kost € 22,50 per persoon en duurt in totaal 2,5 uur.

Op woensdagmiddag hebben we ook een speciale Woensdagmiddag Special! Hier kun je terecht vanaf 6 kinderen en speel je samen met en tegen andere kleine groepen. Dit arrangement is elke woensdagmiddag te boeken waarbij de starttijd 14:30 uur is. Je bent dan 1,5 uur aan het lasergamen en de kosten zijn € 15,00 per persoon.

Klik hier voor meer informatie over het lasergame arrangement.

Paintball: het actieve kinderfeestje vanaf 8 jaar!Kinderpaintball

Wij bieden naast lasergames ook paintball als kinderfeestje aan. Kom je verjaardag vieren en beleef paintball op de meest unieke locatie van Nederland. Op 12 verschillende velden, elk met een eigen thema, onderga je iedere keer een andere opdracht of missie. Gekleed in een camouflage overall en uitgerust met een speciaal masker voor kinderen en een kids paintball gun ga je de strijd met elkaar aan!

Klik hier voor meer informatie over de Woensdagmiddag Special.

Verschillende paintball arrangementen

Iedere dag kun je bij ons terecht voor jouw paintball kinderfeestje. Je kiest een datum en starttijd uit naar keuze, waarbij je met minimaal 10 kinderen moet zijn. We verdelen jouw groep niet met andere deelnemers en we maken dus twee teams die enkel tegen elkaar spelen. Je bezoekt verschillende speelvelden en je mag zo lang spelen als je wilt. Dit paintball kinderfeestje kost € 22,50 per persoon en is inclusief uitrusting, begeleiding en 100 paintballs. Mocht je hier niet genoeg aan hebben, dan kun je altijd extra balletjes bijkopen!

Ook voor een paintball kinderfeestje kun je op woensdagen terecht voor de Woensdagmiddag Special! Net als bij het lasergamen moet je met minimaal 6 kinderen zijn. Je speelt dan tegen andere kleine groepen en de starttijd is 14:30 uur. De speeltijd is ongeveer 1,5 uur en er zijn 50 paintballs per persoon inbegrepen. De kosten zijn € 17,50 per persoon.

Klik hier voor meer informatie over onze kids paintball arrangementen.

KindermenuMaak je kinderfeestje compleet!

Blijf na afloop gezellig wat eten in de Jungle Bar. Daar kun je terecht voor verschillende candybars en chips, maar bijvoorbeeld ook een patatje of warme snacks. De meest voordelige keuze is om bij je reservering voor jouw kinderfeestje direct een extra voordelig kindermenu te boeken! Je betaald slechts € 5,00 per persoon voor een menu bestaande uit een blikje drinken naar keuze, een patatje met saus naar keuze en een frikandel, kipcorn of kroket erbij!

Klik hier om direct te reserveren!

pannenkoeken actie

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf