Kombat Kids Winter aanbieding - Paintball Jungle Amsterdam - Paintball Jungle Amsterdam

Kombat Kids Winter aanbieding

Vanwege het grote succes van de herfstvakantie deal trekken we die deal de hele winter door.
Kom met je vriendjes en vriendinnetjes lekker rennen en schieten op elkaar. Maak nu gebruik van de
Kombat Kids Winter aanbieding!

Tijdens de hele winter kunt u uw kinderen extra voordelig laten paintballen.
Bij Paintball Jungle, het leukste en spannendste paintballpark van Nederland, kun je nu terecht voor kinderpaintball. Kinderpaintball bieden wij aan voor actieve kids van 8 tot 16 jaar. Je maakt gebruik van maskers en paintballguns die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen en je speelt op onze 12 verschillende paintball speelvelden.

Wanneer jij met je kinderfeestje of familie wilt komen paintballen, dan zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring! Jullie krijgen allemaal een uitgebreide kinderpaintball uitrusting bestaande uit een camouflage overall, een masker en natuurlijk een paintballgun. Op ons park vindt je 12 verschillende speelvelden, elk met een eigen thema. Je speelt spelletjes van ongeveer 15 minuten en per speelveld speel je twee games. En omdat elk speelveld zijn eigen thema heeft, bevind je je iedere keer weer in een compleet nieuwe omgeving! Zo vind je bij ons onder andere een spookstad, een groot fort, een vissersdorp, een kannibalen nederzetting, een militair basiskamp en nog veel meer!

Dus vraag je vriendenkring om mee te doen, want vanaf 10 kids is de prijs per persoon gedurende de hele winter slechts €17,50 !

 

Klik hier om direct te reserveren!

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf