Krav Maga Experience - Paintball Jungle Amsterdam - Paintball Jungle Amsterdam

Krav Maga Experience

Beleef Krav Maga als groepsuitje

Paintball Jungle introduceert een nieuwe groepsactiviteit: Krav Maga, het zelfverdedigingssysteem van Justitie en Defensie!

Bent u op zoek naar een unieke beleving voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje? Laat u dan meenemen in de wereld van de snelle, simpele en effectieve zelfverdedigingstechnieken van Krav Maga.

 • Krav Maga in actie

  Wat is Krav Maga

  Krav Maga betekend letterlijk vertaald ’contact gevecht’ en is het officiële zelfverdedigingssysteem van de Israeli Defense League.

  De grondlegger van Krav Maga, Imi Lichtenfeld, ontwikkelde het systeem in eerste instantie voor de Joodse Gemeenschap in Bratislava, Hongarije. Met als doel om zich te kunnen verdedigen tegen de bezetting van de Duitsers. De in eerste instantie nog losse technieken moesten effectief, snel en makkelijk aan te leren zijn. Inmiddels is Krav Maga uitgegroeid tot een geïntegreerd systeem dat wereldwijd wordt gebruikt door vele Justitie en Defensie onderdelen.


  Ram, onze Israëlische instructeur, over Krav Maga:

  In Krav-Maga gaan we voor de zwakke punten van het lichaam van de tegenstander. We gaan voor de ogen, het kruis, we krabben en we gaan voor de keel.Conclusie: we hebben geen regels in de zelfverdediging. Alles is mogelijk zodat je geen risico met je eigen leven neemt.

  Je hebt geen vechtsport ervaring nodig om met Krav-Maga Work Shop te beginnen. Het enige wat je nodig hebt is motivatie en discipline.

  Ik kan je helpen je zelfvertrouwen te vergroten. Je moet wel weten dat ik je train hoe je jezelf kan verdedigen in een moeilijke en gevaarlijke situatie.


  De Krav Maga Experience die wij aanbieden is gebaseerd op dezelfde training die wordt gegeven aan Speciale Eenheden en VIP Beveiligingstroepen. Deze verschilt dan ook wezenlijk van de normale Krav Maga cursussen. En daarmee bieden wij een unieke ervaring voor iedereen boven de 18 jaar die op een unieke manier actief met elkaar wil bezig zijn!


 • Krav Maga instructeur

  Krijg les van een ervaren instructeur

  De Krav Maga Experience wordt gegeven door een ervaren, Israëlische instructeur die zijn sporen heeft verdient in het opleiden van diverse onderdelen in alle delen van de wereld.

  Ram heeft ervaring in het geven van alle vormen van Krav Maga aan zowel beginnende als ervaren studenten. Hij heeft jarenlange ervaring in het geven van trainingen aan Speciale Eenheden in Israël, Amerika en delen in het Missen Oosten.

  Hij geeft u in duidelijke en makkelijk te begrijpen termen uitleg over de diverse technieken waarbij hij regelmatig praktijkvoorbeelden aanhaalt. Een unieke kans dus om 'first hand' te horen wat er zich zo al afspeelt in deze geheime wereld.
 • Bekijk foto's van de Krav Maga Experience

Arrangementen

U kunt uit verschillende Krav Maga Experiences kiezen.

 

Krav Maga Basic Training

Krav Maga Basic Training

Een uitgebreide kennismaking met dit zelfverdedigingssysteem.

De training is geschikt voor mannen en vrouwen en u hoeft niet te beschikken over een goede conditie. U maakt kennis met diverse basis technieken en wordt door onze instructeur meegenomen in de fascinerende wereld van de zelfverdediging.

U leert oa.

– Techniek 1
– techniek 2
– techniek 3
– techniek 4

Direct boeken

Prijs:

€ 35,00

per persoon


 

– Duur: 1 uur.
– Vanaf 10 personen.
– 7 dagen per week te boeken.

Klantenwaardering:

5 sterren rating

 


 

Krav Maga Advanced Training

Krav Maga Advanced Training

Klaar voor een stapje verder? Boek dan de Advanced Training.

Tijdens dit arrangement is een goede basisconditie van belang. We gaan dieper in op de verschillende zelfverdedigingstechnieken, maar doen ook oefeningen die fysiek zwaar zijn. Dit programma is zeker niet voor iedereen geschikt, maar als u gezamenlijk grenzen wil verleggen en echt de essentie van Krav Maga wil beleven, dan is dit het programma voor u!

U leert oa.

– Techniek 1
– techniek 2
– techniek 3
– techniek 4

Direct boeken

Prijs:

€ 49,50

per persoon


 

– Duur: 2,5 uur.
– Vanaf 10 personen.
– 7 dagen per week te boeken.

Klantenwaardering:

5 sterren rating

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf