Moord Diner - Paintball Jungle Amsterdam - Paintball Jungle Amsterdam

Moord Diner

Los het moord mysterie op

Ieder jaar weer een gezellig uitje organiseren voor het personeel is een hele opgave. Zoveel mensen zoveel wensen! De een wil lekker eten, de volgende wil actie en allemaal willen ze een leuke avond.
Paintball Jungle biedt u een combinatie aan van spanning, sensatie en heerlijk eten in de vorm van een moord barbecue.Moord_vrouw
Uw gezelschap ontvangt een uitnodiging om te komen dineren, maar lekker rustig tafelen is er niet bij! De gastheer wordt dood aangetroffen en aan alle gasten de taak om deze brute moord op te lossen. De familie van de gastheer is ontsteld door de gebeurtenissen en uiteraard onschuldig! Of niet….?? Wie heeft dit op zijn of haar geweten?

De ervaren acteurs die de familieleden spelen zijn helemaal voorbereid op de ondervraging. Bent u de moordenaar te slim af? Combineert u de aanwijzingen op de juiste manier om de dader te ontmaskeren?

Boek nu uw moord barbecue voor een avond vol spanning, sensatie en heerlijk eten voor het hele personeel.
De uitnodiging voor de moord barbecue kan gepersonaliseerd worden verzonden aan alle deelnemers. Iedereen ontvangt dan een uitnodiging om te komen barbecueën ter gelegenheid van het personeelsfeest. In overleg kunnen we refereren aan een gebeurtenis binnen uw bedrijf, zodat het geheel een officieel tintje krijgt. Des te groter is dan de verrassing van de moord en het spel om de dader te vinden.
Heeft u nog vragen? Wilt u uw boeking eerst even doorspreken? Neem contact op met ons, wij denken met u mee om van uw personeelsavond een groot succes te maken.
dont_try_to_find_me

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf