Nieuw! Kinderpaintball vanaf 8 jaar - Paintball Jungle Amsterdam - Paintball Jungle Amsterdam

Nieuw! Kinderpaintball vanaf 8 jaar

15 december 2012 | Door Tony Zoomer |

Gisteren was het dan zo ver! Eindelijk kwam de speciale container uit Amerika met het allernieuwste op paintballgebied.JT Paintball heeft namelijk een complete lijn kinderpaintball uitrustingen uitgebracht.

En Paintball jungle biedt deze nieuwe variant als eerste aan in Nederland!

Wel voor kinderen, geen stuk speelgoed

Tot op heden was er eigenlijk geen alternatief voor kleinere kinderen die paintball wilde spelen. Er was een speelgoed paintball wapen op de markt, maar deze was van een slechte, plastic kwaliteit waarbij de balletjes in een grote boog maar 10 meter ver kwamen. De nieuwste paintballwapens voor kinderen die wij nu binnen hebben gekregen, zijn van professionele kwaliteit! Nu hoeven kinderen niet meer genoegen te nemen met inferieure spelmaterialen!

De uitrustingen zijn op tal van punten aangepast voor kinderen:

  • lichtgewicht en makkelijk te hanteren
  • schieten een speciaal soort, kleiner balletje
  • schieten minder hard dan de volwassen variant
  • speciaal kinderformaat

Vanaf nu te boeken bij Paintball Jungle

Het nieuwe kinderpaintball, dat te boeken is voor actieve kids vanaf 8 jaar, is vanaf nu te boeken bij Paintball Jungle. Wij bieden verschillende arrangementen, zoals de Woensdagmiddag Special van € 15,00 of het ultieme verjaardagsfeestje voor € 22,50. Klik hier voor het complete overzicht.

2de Kerstdag: kinderpaintball voor € 15,00!

Paintball Jungle is Tweede Kerstdag de gehele dag geopend. Aangezien deze dag op een woensdag valt, combineren wij dit gelijk met onze Woensdagmiddag special! Kom dus deze dag met minimaal 6 personen en je kunt van 14:30 tot 17:00 uur komen spelen. De kosten zijn € 15,00 p.p. en er zijn 50 paintballs inbegrepen.

Klik hier om te reserveren!

Comments are closed.

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf