Op zoek naar een unieke locatie voor uw Kerstborrel of Nieuwjaarsreceptie? - Paintball Jungle Amsterdam - Paintball Jungle Amsterdam

Op zoek naar een unieke locatie voor uw Kerstborrel of Nieuwjaarsreceptie?

7 december 2013 | Door Tony Zoomer |

Dit jaar bieden wij met onze Jungle Bar en vernieuwde Hangar 51 een unieke locatie voor uw Kerstborrel of Nieuwjaarsreceptie.

Zowel de Jungle bar (van 10 tot 150 personen) als de vernieuwde Hangar (tot 250 personen) zijn helemaal in de kerstsfeer, met gezellige verlichting, kerstdecoratie en natuurlijk een grote kerstboom.

Wij bieden verschillende mogelijkheden, van een eenvoudige receptie met een hapje en een drankje tot verschillende uitgebreide buffetten.

Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om uw bezoek uit te breiden met bijvoorbeeld een paintball of lasergames arrangement, maar dat hoeft niet!

U kunt ook gewoon genieten van de gezellige ambiance en gebruik maken van de verschillende indoorgames, zoals poolbiljart, kaarttafels en tafelvoetbal.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kijk dan eens op de speciale themapagina. Daar vind u ook een uitgebreide fotogallery voor een goede impressie van de locatie.

Comments are closed.

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf