De lasergames uitrusting van Paintball Jungle - Paintball Jungle Amsterdam

De lasergames uitrusting

Als u een outdoor lasergames arrangement boekt bij Paintball Jungle krijgt iedere deelnemer de beschikking over een eigen professionele lasergames uitrusting. Deze lasergames uitrusting bestaat uit een camouflage overall, een ‘jungle hat’ inclusief draadloze headset en natuurlijk een lasergame gun die speciaal ontworpen is voor gebruik in de buitenlucht.

Het Outdoor Lasergame wapen

 

Paintball Jungle maakt voor haar lasergame arrangementen gebruik van professionele laserguns die ontworpen zijn voor gebruik in de buitenlucht en werken in volledig daglicht. De wapens zijn lichtgewicht en gemakkelijk te bedienen. Ze zijn uitgevoerd met een ‘red dot’ vizier die de gebruiker helpt bij het richten en schieten. De lasergame wapens hebben een bereik van 150 meter die, door de opzet van de diverse speelvelden, ook gemakkelijk behaald kan worden. Om nog beter te kunnen richten zijn de laserguns uitgevoerd met een comfortabele schoudersteun.

Door middel van geluidssignalen geeft het wapen u belangrijke informatie door. Zo krijgt u verschillende signalen wanneer:

  • u een tegenstander succesvol raakt;
  • u zelf wordt beschoten;
  • uw munitie op is en moet herladen
  • u aan het herladen bent;
  • uw munitie volledig op is en niet meer kunt herladen;
  • u bijna door het beschikbare aantal levens bent;
  • uw spel is afgelopen en geen levens meer heeft.

Het lasergame wapen beschikt tevens over een virtuele ‘granaatwerper’. Met deze extra functie kunt u meerdere tegenstander te gelijker tijd raken. U start ieder spel met 12 levens en het wapen is uitgerust met 3 magazijnen van 30 ‘kogels’ en 3 speciale granaten. Naast de geluidssignalen kunt u op de display op het wapen ook aflezen hoeveel munitie, levens en granaten u nog heeft.

De draadloze headsetoutdoor lasergame

Iedere deelnemer ontvangt een ‘jungle hat’ waar de headset met de sensoren op bevestigd is. Deze sensoren (samen met een extra sensor op het wapen) registreren wanneer u als speler geraakt wordt. Door een draadloze verbinding met het wapen krijgt u dit van de lasergun dmv signalen door. Het voordeel van het draadloze systeem is dat u tijdens het lopen, bewegen en sluipen door het bos niet wordt gehinderd. Als u wordt geraakt lichten de sensoren kort op en zullen blijven branden wanneer u door het aantal beschikbare levens heen bent. Zo kunnen ook regenstanders zien dat u niet langer meer aan het spel deelneemt. Zodra u door het aantal levens heen bent zal ook uw wapen niet meer werken.

Comfortabele camouflage overall

Als deelnemeraan het lasergames spel ontvangt u tevens een camouflage overall. Hiermee kunt u zich nog beter verbergen in de verschillende speelvelden. U ontvangt bij de start een vers gewassen exemplaar die u kunt uitkezen in de maten S tot en met XXXL. Tevens hebben wij speciale junior maten.

Wij raden u aan om onder deze camouflage overall comfortabele kleding te dragen, zodat u hierdoor niet wordt gehinderd. En omdat u in het bos speelt kunt u het beste kiezen voor stevige, gebruikte (sport)schoenen.

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf