Wat is outdoor lasergamen bij Paintball Jungle? - Paintball Jungle Amsterdam

Wat is outdoor lasergamen?

Paintball Jungle introduceert een nieuw en uniek buitensport arrangement: outdoor lasergames. Deze nieuwe en spectaculaire vorm van lasergamen doe je in de buitenlucht. Op ons lasergames avonturenpark speel je het spel op 12 verschillende speelvelden. Elk speelveld heeft zijn eigen thema, zo bevindt je je iedere keer in een compleet nieuwe omgeving.

Bekijk onze plattegrond voor meer informatie over de speelvelden!

De lasergames uitrusting

Wij maken gebruik van lasergames uitrustingen die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik in de buitenlucht. De uitrustingen kunnen zowel in de Lasergameregen en in het volle daglicht gebruikt worden. Ontwikkeld door het Amerikaanse leger, bestaat een uitrusting uit een losse lasergames headset en een professioneel lasergames wapen. Het wapen heeft een bereik van 150 meter, geeft de speler feedback door middel van verschillende geluiden, is lichtgewicht en gemakkelijk de bedienen.

Lees hier meer informatie over de lasergames uitrustingen.

Geschikt voor jong én oud

Lasergamen in de buitenlucht is geschikt voor jong en oud. Wij bieden onze arrangementen aan voor kids vanaf 8 jaar, maar hebben ook speciale lasergames arrangementen voor volwassenen. De missies en opdrachten die we per groep aanbieden verschillen dan ook.

Bekijk hier onze speciale outdoor lasergames arrangementen voor volwassenen.

Onze lasergames arrangementen voor kinderen vindt u hier.

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf