Over het park van Paintball Jungle - Paintball Jungle Amsterdam

Over het park

Op nog geen 20 minuten van de Dam in Amsterdam vindt u Paintball Jungle: een uniek paintball en lasergames activiteitenpark. Ons park is direct achter het NS Station van Wormerveer gelegen (Gemeente Zaanstad). Wij zijn zowel per auto als met het Openbaar Vervoer gemakkelijk te bereiken.​

Paintball park

Activiteiten

Bij Paintball Jungle bieden wij verschillende activiteiten. Een groot gedeelte van het park is geschikt gemaakt voor paintball en airsoft. Wij hebben 12 verschillende, unieke speelvelden, elk met hun eigen thema. Zo  bieden wij onze bezoekers een unieke, gevarieerde speelervaring. Zo speelt u paintball of airsoft op het ene moment in een Vietnamees palendorp en het volgende moment in een groot fort, in loopgraven of op een brug door ‘no mans land’.

Met deze spectaculaire themaspeelvelden onderscheiden wij ons ten opzichte van veel andere aanbieders. De speelvelden bieden zowel de mogelijkheid voor paintball als airsoft.

Kijk op onze plattegrond voor een overzicht van alle paintball en airsoft speelvelden of op de fotogallery.

Paintball arrangementen

Uitgebreide faciliteiten

Bij onze locatie in Wormerveer bieden wij uitgebreide faciliteiten. Zo kunnen wij u een compleet verzorgt dagje uit bezorgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan gescheiden kleedkamers, douches en vaste toiletten. U kunt in onze gezellige Jungle bar terecht voor een breed assortiment drankjes en snacks. Maar ook voor diverse verse broodjes, een patatje of warme snacks. Kijk op onze kleine kaart voor een compleet overzicht. In de Jungle bar kunt u plaats nemen in de gezellige lounge set of aan één van de grote groepstafels. Bij mooi weer kunt u terecht op het grote terras.

Om uw dagje uit helemaal compleet te maken kunt u voor, tijdens of na gebruik maken van één van onze heerlijke menu’s. U heeft ruime keuze uit diverse lunch en BBQ buffetten. Kijk op onze menukaart voor alle mogelijkheden.

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf