Paintball Club - Paintball Jungle Amsterdam - Paintball Jungle Amsterdam

Paintball Club

banner 1

Club dagen

Paintball Club Amsterdam organiseert elke 1e en 3de zondag van de maand haar clubdag. Je kunt dan van 11:00 tot 17:00 uur komen spelen. Je wordt begeleid door professionele marshalls van Paintball Jungle. Zij begeleiden de games, houden de veiligheid in de gaten en zorgen ervoor dat je tijdens een clubdag lekker veel games kunt spelen.
De maximale snelheid is 280 fps. Het is toegestaan om eigen paint te gebruiken. Paint kan ook gekocht worden van Paintball Jungle. Er is al paint verkrijgbaar van af 40,00 p/doos van 2000 stuks.

speelklassen

Klasse 1: Mechanische markers
Binnen deze klasse vallen alle mechanische paintballwapens, zoals verschillende modellen van Tippmann (zoals de Model 98), BT paintball, Piranha, enzovoorts. Deze wapens worden niet elektronisch aangestuurd. Natuurlijk mogen zij wel voorzien van cosmetische upgrades als hoppers, stocks of hoppers. De mechanische klasse speelt op alle speelvelden van het park van Paintball Jungle incl. Supairball. Maximale snelheid van de wapens is 280 feet per second.

Klasse 2: Elektronische markers
Binnen de elektronische klasse vallen kort gezegd alle wapens met een batterij, zoals de Dye DM en NT, Planet Eclipse modellen enzovoorts. Deze wapens mogen max 10.5 paintballs per seconde schieten (Millennium regels). Hierbij geldt ook een maximale snelheid van 280 fps. Ook deze klasse kan/mag gebruik maken van alle velden van Paintball Jungle.
Voor spelers van Klasse 1 is het altijd toegestaan om vanaf 11.00uur al mee te spelen met Klasse 2. Andersom is dit nooit toegestaan.

Kosten

Om mee te doen met je eigen wapen, pak e.d. betaal je € 15,-. Je koopt dan de paintballs van Paintball Jungle. Als je je eigen paintballs meeneemt betaal je € 20,-.
Als je meedoet en het wapen, pak e.d. van Paintball Jungle huurt betaal je € 22,50 inclusief 100 paintballs.

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf