Paintball Jungle verhuist uit Spaarnwoude - Paintball Jungle Amsterdam

Paintball Jungle Spaarnwoude

Paintball Jungle organiseert al meer dan 20 jaar paintball arrangementen. Op ons vorige park in recreatiegebied Spaarnwoude kon men paintball spelen op een bosperceel van 6 hectare. Op onze Spaarnwoudse locatie beschikten wij over 10 verschillende speelvelden met klinkende namen als ‘Headhunters Village’, ‘Ghost Town’ en ‘Boot Camp’.

Van Spaarnwoude naar de Zaanstreek

Na 20 jaar paintball te hebben aangeboden in Spaarnwoude zijn wij inmiddels verhuisd naar Wormerveer, op nog geen 15 minuten rijden van Amsterdam. Jaren lang hebben wij geprobeerd om betere faciliteiten te realiseren op onze locatie in Spaarnwoude, maar uiteindelijk bleek dit niet mogelijk. Vandaar dat wij begin 2011 besloten om op zoek te gaan naar een alternatief terrein.
Inmiddels bieden wij onze activiteiten aan op een splinternieuwe locatie, direct achter het station van Wormerveer en zijn wij dus niet langer meer te vinden in Spaarnwoude.

De voordelen ten opzichte van onze vorige locatie in Spaarnwoude

Ten opzichte van onze vorige locatie in Spaarnwoude kunnen wij onze gasten op dit nieuwe park een nog leukere ervaring bieden! Naast 12 spectaculaire speelvelden, elk met hun eigen thema, beschikken wij hier over een groot aantal faciliteiten:

  • Een groot hoofdgebouw dat plaats biedt aan onder andere een bar-restaurant, kleedkamers, toiletten, douches, een eigen wasserette, wapenbalie en kantoor.
  • Een groot buiten terras met groepstafels, lounge area, buitenhaard en onze bekende VW houtskool BBQ.
  • Uitgebreide menu kaart, voor u bereid in onze professionele keuken.

Bekijk ons aanbod

Bent u bezig met de planning van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, kinderpartijtje of een vriendendag? Bekijk dan ons complete aanbod van activiteiten. Net als in Spaarnwoude bevinden wij ons ook nu vlakbij Amsterdam. Wij zijn zowel per auto als per Openbaar Vervoer (slechts 1 minuut lopen vanaf het perron!) makkelijk bereikbaar.

Heeft u vragen over onze nieuwe locatie of onze arrangementen? Neem dan contact met ons op via de website of bel onze hotline: 020 – 613 11 29!

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf