Paintball doet bij ons geen pijn - Paintball Jungle - Paintball Jungle Amsterdam

Paintball doet bij ons geen pijn

Vaak horen wij het vooroordeel dat ‘paintball erg pijn doet’ of dat je er blauwe plekken van overhoud.

Als professionele aanbieder van paintball arrangementen doen wij er alles aan om dit soort verhalen uit de wereld te helpen door ervoor te zorgen dat onze bezoekers niet dergelijke ervaringen hebben. Hierdoor maken wij onze locatie tot een plek waar iedereen op een spannende maar veilige en leuke manier dit spectaculaire spel kunnen beleven.

Voorzorgsmaatregelen

Om ervoor te zorgen dat paintball bij ons GEEN pijn doet, hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen genomen:

A-kwaliteit paintballs

Door gebruik te maken van alleen de beste kwaliteit balletjes voorkomen wij de gevreesde blauwe plekken. De door ons gebruikte paintball is van een wedstrijdkwaliteit waarbij de schil dunner is dan een standaard kwaliteit. Hierdoor klapt het balletje makkelijker op een doel waarbij de schil open klapt en zijn energie verliest. Bij goedkopere en hardere balletjes komt het vaak voor dat deze niet kapot gaan en dus harder aankomen.

Afgestelde paintball wapens

Al onze paintball wapens zijn afgesteld op een stand die niet hoger is dan de maximaal toegestane snelheid. Door dit regelmatig te controleren zorgen wij ervoor dat het balletje met een dusdanige kracht uit het wapen komt dat ook op kortere afstand het geen pijnlijke gevolgen heeft.

Minimale afstandregel

Tijdens de spelletjes hanteren wij een minimale afstandsregel. Binnen 7 meter mag men niet op elkaar schieten, wederom in verband met de veiligheid. Uw begeleider(s) gaan natuurlijk mee het speelveld in om erop toe te zien dat men zich aan deze regel houdt.

Extra uitrustingsstukken

Standaard ontvangt u een camouflage overall en een full-face gezichtsmasker. Voor die deelnemers die toch wat schroom hebben om mee te spelen beschikken wij over extra uitrustingen als hoofdbescherming en een bodyprotector.


Bekijk de verschillende paintball arrangementen van Paintball Jungle.

Nog niet geheel overtuigd? Boek dan een outdoor lasergames arrangement! Je speelt op dezelfde speelvelden als tijdens het paintballen, maar maakt gebruik van een lasergun die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in de buitenlucht. Je hebt dan wel alle spanning van het paintball spel, maar maakt gebruik van een uitrusting die werkt op infrarood signalen.

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf