Routebeschrijving naar Paintball Jungle - Paintball Jungle Amsterdam

Routebeschrijving

Paintball Jungle ligt op nog geen 10 minuten rijden van de ring van Amsterdam. Wij zijn zowel per auto als Openbaar Vervoer makkelijk te bereiken.

Ons adres is:

Paintball Jungle
Wandelweg 12 (direct achter het NS station van Wormerveer)
1521 AG Wormerveer

GPS code tbv navigatie apparatuur: N 52 29 16.3, E 4 47 40.2

Download hier uw routebeschrijving

 • Kaart

  Paintball Jungle weergeven op een grotere kaart
 • Routebeschrijving per auto

  Om Paintball Jungle per auto te bereiken, kunt u het beste parkeren bij NS Station Wormerveer, gelegen aan de N203/ Wandelweg. Parkeren bij het station is gratis. Wanneer de parkeerplaats bij het station vol is, kunt u tevens parkeren tegenover het station. Let op! Een gedeelte hier is betaald parkeren, met uitzondering van zondag. Extra parkeerplaatsen vindt u aan de Weverstraat en langs de Zaan. Nadat u de auto geparkeerd heeft, loopt u richting het NS Station. Via de tunnel die oa. ook richting de sporen loopt, bereikt u de andere kant van het spoor. Aan het einde van de tunnel slaat u linksaf. Wanneer u de tunnel uitloopt ziet u het park van Paintball Jungle direct aan de rechterkant liggen. Download hier uw routebeschrijving
 • Routebeschrijving per Openbaar Vervoer

  Onze locatie bevind zich direct achter het NS station Wormerveer. Dus wij zijn zeer gemakkelijke te bereiken met trein of bus. Er is een snelle rechtstreekse verbinding met oa. amsterdam utrecht gouda rotterdam alkmaar enz.

  Plan hier direct uw reis per trein

    Ga naar NS.NL.   Wanneer u aankomt op het station, verlaat u via de trap richting de tunnel het perron. Onderaan de trap slaat u rechtsaf. Via de trap naar boven verlaat u het station en zit u Paintball Jungle direct aan uw rechterhand liggen. Voor het reizen per trein heeft u een OV chipkaart nodig!

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf