Spectaculaire ontgroeningsgame bij Paintball Jungle! - Paintball Jungle Amsterdam - Paintball Jungle Amsterdam

Spectaculaire ontgroeningsgame bij Paintball Jungle!

13 augustus 2013 | Door Tony Zoomer |

Krijgen jullie nieuwe leden bij de studentenvereniging en willen jullie die op een leuke manier ‘ontgroenen’? Boek dan de Ontgroenings Game!

Studenten ontgroeningsgameJullie boeken een pakket waarbij een vast aantal uitrustingen en paintballs zijn inbegrepen. Hoe jullie deze uitrustingen verdelen onder de leden en aspirant leden mogen jullie zelf weten! Zadel het team van aspirant leden bijvoorbeeld op met minder balletjes, minder uitrustingen of laat ze strijden om extra munitie: het is allemaal mogelijk!

De Ontgroeningsgame is een originele twist op de standaard spelletjes. En natuurlijk zorgen onze marshalls ervoor dat alles veilig gebeurt en het zo een leuke belevenis wordt voor iedereen. Na afloop kunnen jullie gezamenlijk genieten van een heerlijk biertje van de tap in de Jungle Bar.

Kies uit de onderstaande pakketten:

  • Pakket 1, inclusief 15 uitrustingen en 1.500 paintballs: € 300,00
  • Pakket 2, inclusief 20 uitrustingen en 2.000 paintballs: € 400,00
  • Pakket 3, inclusief 25 uitrustingen en 2.500 paintballs: € 500,00

Een pakket aanvulling van 5 uitrustingen en 500 paintballs bedraagt € 100,00. Een uitrusting bestaat uit een camouflage overall, masker en semi-automatisch paintballwapen.

Kijk op onze speciale Studentenpagina voor meer informatie, onze andere Studenten aanbiedingen of om direct te reserveren!

Comments are closed.

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf