Iedereen uit Leiden ontvang bij Paintball Jungle extra voordeel. - Paintball Jungle Amsterdam

Paintball Leiden

Paintball uit Leiden

In de omgeving Leiden kunt u terecht voor verschillende paintball locaties. Maar voor een compleet dagje paintball bent u waarschijnlijk op zoek naar de meest spectaculaire paintball locatie van Nederland.

Paintball spelerHet gezelligste Paintball park van Nederland is natuurlijk Paintball Jungle in Wormerveer. Direct gelegen achter het treinstation van Wormerveer is Paintball Jungle gemakkelijk te bereiken.

Paintball Jungle beschikt over 12 gethematiseerde velden. Neem bijvoorbeel ‘Headhunters Village’ het kannibalen dorp, ‘Broken City’ een stuk geschoten dorpje of ‘Kwai Bridge’ een speelveld wat wordt gescheiden door een grote brug. Elk veld heeft z’n eigen spectaculaire thema. Tijdens het spelen worden er missies en opdrachten uitgevoerd daardoor is een paintball game elke keer weer anders.

Daarnaast biedt Paintball Jungle gratis uitgebreide faciliteiten aan zoals: gescheiden kleedkamers en douches, vaste toiletten en kluisjes. U kunt voor, tijdens en na het spelen terecht in onze gezellige Jungle Bar voor een hapje of een drankje.

Nog meer voordelen bij Paintball Jungle

  • U wordt niet samengevoegd met andere groepen.
  • U gebruikt de nieuwste paintball uitrustingen.
  • Spelen op 12 verschillende, gethematiseerde speelvelden.
  • Makkelijk bereikbaar per auto of Openbaar Vervoer én gratis parkeren.
  • Onbeperkte speeltijd, u mag zo lang blijven als u wilt.
  • Het hele jaar geopend van 10:00 tot 22:00 uur.
  • Gezellige Jungle Bar & Terras met breed assortiment drankjes en snacks.
  • Uitgebreide menukaart.
  • Maandelijks diverse aanbiedingen en acties.
  • Geen aanbetaling nodig en kosteloos wijzigingen doorvoeren tot één dag van de voren.

Paintball arrangementen Aanbiedingen Vragen? Neem contact op!

Mensen uit Leiden pakken nu extra voordeel!

Paintball Jungle maakt het door middel van de stadsdeal extra voordelig voor mensen uit Leiden. Dit houdt in: iedere deelnemer krijgt het aantal kilometers uitgekeerd in gratis extra paintballs.

Leiden naar Wormerveer = 55 kilometer = Iedere deelnemer* 55 extra paintballs gratis.

*) De korting wordt bepaald aan de hand van het adres van de organisator door middel van een identiteitsbewijs. De korting geldt dan voor alle deelnemers in de groep!

Gebruik maken van onze speciale Paintball Leiden actie? Vul dan als actiecode op ons reserveringsformulier ‘LEIDEN ACTIE’. Wij berekenen dan aan de hand van uw adres hoeveel gratis paintballs iedere deelnemer krijgt.

Direct boeken, gebruik actiecode ‘LEIDEN ACTIE’

NS GroepsretourVervoerstip:

Natuurlijk kunt u met de groep carpoolen om de vervoerskosten zo laag mogelijk te houden. Maar Paintball Jungle zit direct naast het NS Station van Wormerveer, op nog geen 2 minuten lopen. Vandaar dat u ook kunt kiezen voor het voordelige groepsretour van NS. Dan betaald u voor een retour voor 10 personen slechts € 6,40 per persoon!

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf