De studenten aanbieding van Paintball Jungle - Paintball Jungle Amsterdam

Studenten aanbieding

Paintball Jungle heeft voor alle scholieren en studenten diverse speciale studenten aanbiedingen! Naast het harde studeren en een bijbaantje ben je als student natuurlijk ook op zoek naar ontspanning. Paintball Jungle biedt met haar paintball activiteiten dan de ideale uitlaatklep! En omdat we op 1 minuut lopen van het station van Wormerveer zitten, kun je ons ook nog eens heel gemakkelijk bereiken per trein of bus. Super handig als je beschikt over een OV studentenkaart!

Studenten aanbieding, paintball voor € 20,00 p.p.

Het gehele jaar door kun je op doordeweekse dagen terecht voor een extra gereduceerd tarief! Normaal kost ons paintball arrangement inclusief 100 paintballs € 27,50 per persoon. Maar studenten betalen slechts € 20,00 per persoon. Voorwaarde is wel dat je voor minimaal 15 personen reserveert.

Voor deze studenten aanbieding geldt:

 • Prijs is inclusief gebruik van de speelvelden (je wordt niet samengevoegd met anderen), onbeperkte speeltijd, begeleiding, uitrusting en 100 paintballs
 • Te boeken op doordeweekse dagen, tussen 10:00 en 22:00 uur
 • Minimale groepsgrootte 15 personen

Komen spelen met je klas, school of studentenvereniging?

Wil jij komen spelen met je eigen klas, (een gedeelte) van je school of studenten vereniging? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! We maken graag een op maat gemaakt programma waarin we al jullie wensen meenemen.

Spectaculaire ontgroeningsgame bij Paintball Jungle!

Studenten ontgroeningsgameKrijgen jullie nieuwe leden bij de studentenvereniging en willen jullie die op een leuke manier ‘ontgroenen’? Boek dan de Ontgroenings Game! Jullie boeken een pakket waarbij een vast aantal uitrustingen en paintballs zijn inbegrepen. Hoe jullie deze uitrustingen verdelen onder de leden en aspirant leden mogen jullie zelf weten! Zadel het team van aspirant leden bijvoorbeeld op met weinig balletjes, minder uitrustingen of laat ze strijden om extra munitie: het is allemaal mogelijk!

De Ontgroeningsgame is een originele twist op de standaard spelletjes. En natuurlijk zorgen onze marshalls ervoor dat alles veilig gebeurt zodat het niet te ver kan gaan. Na afloop kunnen jullie gezamenlijk genieten van een heerlijk biertje van de tap in de Jungle Bar.

Kies uit de onderstaande pakketten:

 • Pakket 1, inclusief 15 uitrustingen en 1.500 paintballs: € 300,00
 • Pakket 2, inclusief 20 uitrustingen en 2.000 paintballs: € 400,00
 • Pakket 3, inclusief 25 uitrustingen en 2.500 paintballs: € 500,00

Een pakket aanvulling van 5 uitrustingen en 500 paintballs bedraagt € 100,00. Een uitrusting bestaat uit een camouflage overall, masker en semi-automatisch paintballwapen.

‘Like’ ons op Facebook

Wil je op de hoogte gehouden worden van de speciale studentenacties en wanneer de Woensdagavond Studenten aanbieding weer is? ‘Like’ ons dan op Facebook en wordt via status updates op de hoogte gehouden!

Check onze Facebook pagina.

Reserveer direct!

Wil jij een paintball arrangement reserveren en gebruik maken van de studenten aanbieding? Maak dan gebruik van het onderstaande reserveringsformulier. Zoals gezegd, voor de woensdagavond aanbieding is reserveren niet nodig!

 • :

  Kies de tijd waarop je wilt beginnen. Wij zijn dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur geopend.
 • Boek je een Ontgroeningsgame pakket? Vul dan als aantal hier ‘1’ in. Wanneer je één of meerdere pakket aanvullingen wilt bestellen, dan kun je dit aangeven bij het vakje ‘Opmerkingen’.
 • 0,00 €
  Dit is een indicatie van het totale boekingsbedrag. Je kunt tot een dag van te voren wijzigingen aanbrengen in het aantal deelnemers. Op de dag van uw bezoek wordt het werkelijke totaalbedrag vast gesteld. Je hoeft dan pas te betalen, wij vragen ook geen aanbetaling.
Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf