Gezellig zomer terras bij Paintball Jungle - Paintball Jungle Amsterdam

Uniek zomer terras

29 juli 2013 | Door Tony Zoomer |

Met dit mooie weer is een gezellig terras tussen de paintball games natuurlijk van groot belang. Daarom doen wij deze zomer weer iets extra’s om je bezoek bij Paintball Jungle nog onvergetelijker te maken!

We hebben ons grote terras omgetoverd tot beach club waar je in een relaxte sfeer kan genieten van een koud drankje, heerlijke hapjes of onze uitgebreide BBQ buffetten. Grote groepstafels, lounge plekken en gezellige zitjes bieden voldoende plek om met je vrienden of collega’s nog even bij te komen van de spanning en actie van het paintball spel.
Natuurlijk draaien we een vrolijk deuntje op de achtergrond en bieden de oude wilgen voldoende schaduwplekken voor wanneer het net een beetje te warm wordt.

Diverse zomerse aanbiedingen

Tijdens de zomervakantie kun je bij Paintball Jungle gebruik maken van verschillende speciale acties en aanbiedingen. Kijk voor het complete overzicht op onze aktiepagina.

Chillen & grillen

Maak je bezoek aan Paintball Jungle compleet en blijf gezellig ‘chillen & grillen’! We reserveren een grote groepstafel of een gezellige lounge plek voor jouw groep. Onze chef maakt op de unieke VW houtskool BBQ grill een uitgebreid buffet naar keuze voor je klaar.

Kijk op de speciale ‘Grillen en chillen’ pagina voor het complete overzicht van ons aanbod.

Comments are closed.

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf