Over Paintball Jungle - Paintball Jungle Amsterdam

Over ons

Paintball Jungle biedt inmiddels al 30 jaar paintball arrangementen aan. Als één van de pioniers hebben wij paintball naar Nederland gehaald en toegankelijk gemaakt voor het grote publiek.

Diverse locaties

In al die jaren hebben wij paintball aangeboden op verschillende locaties rondom Amsterdam. Op verschillende plaatsen in het ruige gebied van het Westelijk Havengebied hebben wij paintballvelden ontwikkeld. Na een aantal verhuizingen door de oprukkende industrie hebben wij ruim 12 jaar een vaste plek gehad aan de rand van Spaarnwoude. Op deze locatie, van zo’n 12,5 hectare, is Paintball Jungle uitgegroeid tot marktleider van Nederland. Met duizenden bezoekers per jaar, die speelden op de 12 gethematiseerde speelvelden.

Ontwikkeling van nieuwe activiteiten en evenementen

Naast paintball hebben wij op deze locatie ook diverse andere, unieke activiteiten ontwikkeld. Zo waren wij de eerste die lasergames in de buitenlucht aanboden. Op dezelfde speelvelden kunnen gasten genieten van een tactisch spel, maar op een geheel andere manier als paintball. Maar ook geheel andersoortige activiteiten werden aangeboden op deze locatie. Zoals bijvoorbeeld de Highland Games of de Redneck Games, een ludiek teambuildings programma met onderdelen als spijkerbroek hangen, boerengolf of knotshockey.

Naast unieke activiteiten, heeft Paintball Jungle ook diverse spectaculaire evenementen georganiseerd. Zo hebben wij een aantal jaren de Wereldkampioenschappen paintball naar Amsterdam gehaald. Elke editie bestond uit een vierdaags toernooi waarbij zo’n 120 teams vanuit heel de wereld naar de hoofdstad kwamen op het tegen elkaar op te nemen.

Maar ook op het eigen park hebben wij altijd verschillende evenementen georganiseerd. Denk hierbij aan verschillende themafeesten, de sensationele Halloween nachtgames of het Midsummer Nights Paintball Party.

Een nieuwe locatie sinds medio 2012

Eind 2011 hebben wij onze locatie aan de Wethouder van Essenweg moeten verlaten. De gemeente Amsterdam was van mening dat er voor een activiteitenbedrijf als de onze niet langer meer plaats was. Na een lange zoektocht naar een geschikt alternatief, hebben wij een nieuwe locatie gevonden. Vlakbij Amsterdam, in de gemeente Wormerveer, hebben wij een spiksplinternieuwe locatie ontwikkeld. Direct naast het NS Station hebben wij de voormalige voetbalclub van QSC omgetoverd tot een uniek paintball en lasergames activiteitenpark.  Ook hier beschikken wij over verschillende, gethematiseerde speelvelden maar bieden wij tevens uitgebreide faciliteiten. Zo hebben wij hier een vast kantinegebouw, een gezellige bar, toiletten, douches en kleedkamers. Kortom, op deze nieuwe locatie bieden wij u het ‘new and improved’ Paintball Jungle!

Lees meer over onze huidige locatie.

Onze speelvelden

Broken City
Ghost Town
Jungle Trail
Kwai Bridge
Tournament Paintball
Battle Trenches
Mu Nung Kai Village
Camp Harlem
Fuel Dump
Fishermans Warf